Breaking News
31 Ιανουαρίου 2018

Με ανάρτησή του στο Facebook ενημερώνει ο Ανδρέας Κριτσωτάκης ότι αποχωρεί από ένα σπουδαίο ηρακλειώτικο ενημερωτικό site , το creteplus.gr έπειτα από μια επταετία συνεχούς παρουσίας στην ενημέρωση μέσω του διαδικτύου.

Ευχόμαστε να επανέλθει γρήγορα με οποιονδήποτε τρόπο. Ακολουθεί η ανάρτησή του:

"«Κάποια στιγμή ολα τα ωραία τελειώνουν». Κλισέ φράση, αλλά μου ταιριάζει «γάντι». Και αυτό γιατί μετά από σχεδόν 7 χρόνια μια μεγάλη επαγγελματική πορεία έφτασε στο τέλος της. Από το 2011 ως και σήμερα, μέσα από τη συνεργασία με το CretePlus.gr, έδωσα και τη ψυχή μου για να υπηρετήσω μέσα από το συγκεκριμένο Μέσο, τον πολίτη, στοχεύοντας στην έγκυρη Ενημέρωση.", έγραψε ο Ανδρέας.

Και, πρόσθεσε: "Χαρές, αγωνίες, πίκρες, προβληματισμοί, ξενύχτια, πονεμένα...χέρια και πολλά κιλά...ιδρώτα.
Ενα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους συναδέλφους, με τους οποίους συνυπάρξαμε αυτή την επταετία, καθώς και σε ολους τους ανθρώπους με τους οποιους συνεργαστήκαμε δημιουργικά.Ενας κύκλος κλείνει λοιπόν, με την ελπιδα ότι συντομα ένας νέος θα ανοίξει για να τα λέμε από άλλο μετερίζι..."

Πηγή: parapolitikakritis.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics