Breaking News
02 Φεβρουαρίου 2018

Oι φανς του Game Of Thrones είναι από τους πιο πιστούς και τους πιο ανυπόμονους όσον αφορά τα νέα για την αγαπημένη τους σειρά. Ειδικά τώρα που η σειρά – φαινόμενο πλησιάζει στο τέλος με μόλις μία σεζόν να απομένει. Αλλά είναι τόσο μεγάλο το χρονικό διάστημα μέχρι να απολαύσουμε την 8η σεζόν που οι πολύ φανατικοί δε θα μπορούσαν να περιμένουν.

 Κάποιοι από αυτούς στο καθήκον της ενημέρωσης των υπόλοιπων φαν περιμένουν υπομονετικά έξω από τα στούντιο ή τις εξωτερικές τοποθεσίες που γυρίζεται η σειρά για να μάθουν ή να ξεκλέψουν κάποιο νέο για το τι θα γίνει στον τελευταίο κύκλο.

Αυτό ακριβώς συνέβη στο Μoneyglass της Βόρειας Ιρλανδίας όπου βρίσκεται το κάστρο του Winterfell, το οποίο είναι και το κάστρο του Οίκου των Stark, ίσως της πιο αγαπημένης οικογένειας του GoT.

Σε νυχτερινό βίντεο που τράβηξαν οι φαν της σειράς βλέπουμε το κάστρο να φλέγεται και τους οπαδούς της σειράς να ξεκινούν έναν καταιγισμό θεωριών για το τι μπορεί να συμβαίνει.

Φυσικά πολλοί βλέποντας τις συγκεκριμένες φωτιές θα υπέθεσαν ότι η Mad Queen τελικά παίρνει την εκδίκησή της, αλλά καλύτερα θα ήταν να μην βιαστούμε.

Ίσως οι απλές φωτιές που βλέπουμε να έχουν προκληθεί από την μπλε φωτιά του Viserion και τα εφέ του μπλε χρώματος να μην έχουν προστεθεί ψηφιακά ακόμη.

Δεν αποκλείεται οι συμμαχίες να αλλάζουν και οι φλόγες αυτές να προέρχονται από τους δύο δράκους της Daenerys.

Ό,τι και να συμβαίνει το αποτέλεσμα είναι ένα και το spoiler τεράστιο. Ο πιο αγαπητός οίκος του Βορρά, το Winterfell πέφτει και πιθανότατα καίγεται ολοσχερώς. Το σπίτι των Stark σε κάποια στιγμή μέσα στον 8ο κύκλο δε θα υπάρχει πια, ίσως και όσοι βρισκόντουσαν μέσα εκείνη τη στιγμή.

Όπως θα περίμενε πολύς κόσμος αυτή δεν ήταν μία τυχαία σκηνή, μιας απλής φωτιάς, αλλά μέρος μίας κεντρικής σκηνής μάχης με 400-500 κομπάρσους να συμμετέχουν, το οποίο την τοποθετεί από άποψη συμμετεχόντων στα επίπεδα του «Battle of the Bastards», ίσως το πιο εντυπωσιακό επεισόδιο της σειράς ως τώρα, από τον 6ο κύκλο.

dailymedia.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics