Breaking News
09 Φεβρουαρίου 2018

Αλλάζει ο καιρός από το βράδυ της Παρασκευής με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες το βράδυ αρχικά στα νοτιοδυτικά, ενώ από το πρωί του Σαββάτου βροχές και καταιγίδες (τοπικά έντονες) θα επηρεάσουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, και χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά και βορειοδυτικά ημιορεινά. Από το απόγευμα της Κυριακής τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.


Οι άνεμοι την Παρασκευή θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ από το βράδυ και από τα δυτικά θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς 4 με 6 και το Σάββατο ως 7 μποφόρ. Την Κυριακή, και από τα δυτικά θα επικρατήσουν άνεμοι βορείων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση το Σαββατοκύριακο.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος και βαθμιαία τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 0 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια και σταδιακά συννεφιά με το θερμόμετρο από 5 έως 16 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με βροχές από το βράδυ και από τα νότια, άνεμοι μεταβλητών και το βράδυ νοτιοανατολικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 5 έως 16 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, βαθμιαία συννεφιά και το βράδυ βροχές ή καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 4 έως 17 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, βροχές το βράδυ και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με βροχές τη νύχτα στα δυτικά τμήματα, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 17 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, αραιές νεφώσεις, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με αραιή συννεφιά που βαθμιαία θα πυκνώσει και ο υδράργυρος από 5 έως 17 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και βροχές τη νύχτα, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics