Breaking News
18 Φεβρουαρίου 2018

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου οδηγήθηκαν επτά άτομα, τα οποία συμμετείχαν στα επεισόδια στο κέντρο της κρητικής πόλης, πριν τον τελικό Κυπέλλου, μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

 


Έξι Έλληνες, ηλικίας από 18 έως 47 ετών, και ένας 22χρονος Μολδαβός οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου για τα επεισόδια πριν τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού, σύμφωνα με το «protothema.gr».

Όλοι τους ήρθαν αντιμέτωποι με κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορά τον αθλητισμό και του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας, διακεκριμένες φθορές και διατάραξη κοινής ειρήνης, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν τα εξής: ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ, ένα σφυρί, μια κροτίδα, μια κρητική «κατσούνα» (ξύλινη ποιμενική ράβδος), τρεις απασφαλισμένοι και χρησιμοποιημένοι πυροσβεστήρες, τρία χρησιμοποιημένα βεγγαλικά χειρός, μια χρησιμοποιημένη φωτοβολίδα χειρός, ένα χρησιμοποιημένο καπνογόνο, τέσσερα μεταλλικά υπολείμματα βεγγαλικών, πέντε μάσκες , δυο σακβουαγιάζ και μικροποσότητα κάνναβης.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics