Breaking News
20 Φεβρουαρίου 2018

Άστατος θα είναι ο καιρός το επόμενο διήμερο σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές, χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και παροδικές καταιγίδες.

Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται την Πέμπτη, με νέα επιδείνωση του καιρού την Παρασκευή από τα δυτικά.
Οι άνεμοι το επόμενο διήμερο θα πνέουν στα δυτικά και νότια από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά μέχρι 6 μποφόρ και στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, ενώ την Παρασκευή σε όλη τη χώρα θα είναι ανατολικών διευθύνσεων με ενίσχυση στα δυτικά.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Παρασκευή.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές, στα δυτικά καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 3 έως 11 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, νεφώσεις με σποραδικές βροχές και το θερμόμετρο από 7 έως 11 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά, νοτιοανατολικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 5 έως 14 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 5 έως 15 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, βροχές ή καταιγίδες και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, άστατος καιρός με βροχές και παροδικές καταιγίδες, άνεμοι νοτιοανατολικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 17 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές και καταιγίδες, άνεμοι από νότιες και στα βόρεια ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και στα βόρεια καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και ο υδράργυρος από 6 έως 15 βαθμούς.

Στην Αττική, άστατος καιρός με βροχή κατά περιόδους, άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics