Breaking News
22 Φεβρουαρίου 2018

Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός το επόμενο διήμερο με τις τοπικές βροχές, τις χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και τις παροδικές καταιγίδες να εξασθενούν και να περιορίζονται στα ανατολικά.

Νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται το Σάββατο από τα δυτικά και γρήγορα θα επηρεάσει όλη τη χώρα.
Οι άνεμοι την Πέμπτη θα πνέουν στα δυτικά και νότια από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, ενώ την Παρασκευή σε όλη τη χώρα θα είναι ανατολικών διευθύνσεων με σταδιακή ενίσχυση από τα δυτικά. Το Σάββατο, στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς 5 με 7 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, παροδικές βροχές ή καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 3 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, σποραδικές βροχές και πιθανότητα καταιγίδας με σταδιακή βελτίωση με το θερμόμετρο από 7 έως 12 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά με βελτίωση το απόγευμα, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 5 έως 16 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, παροδικές βροχές και χιόνι στα βόρεια ορεινά με σταδιακή βελτίωση. Ο υδράργυρος από 5 έως 16 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 9 έως 17 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές και καταιγίδες, άνεμοι από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και στα βόρεια καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και ο υδράργυρος από 6 έως 16 βαθμούς.

Στην Αττική, κατά περιόδους αυξημένη συννεφιά με λίγες βροχές, νότιοι άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics