Breaking News
26 Φεβρουαρίου 2018

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στα Γρεβενά,


τους συμμετέχοντες του φετινού EUROP'RAID. Πρόκειται για την 5η έκδοση της πρώτης "περιπέτειας" διάσχισης της Ευρώπης, που έχει συμβεί ποτέ οργανωμένα από ομάδες νέων.

Ο χαρακτήρας της "περιπέτειας" αυτής έχει δύο άξονες: Τον περιηγητικό στους πολιτισμούς και τα μνημεία ανά την Ευρώπη και στην έκφραση αλληλεγγύης σε περιοχές που το έχουν ανάγκη, καθώς κάθε ομάδα συμμετεχόντων μεταφέρει 100 κιλά σχολική ύλη και φάρμακα για περιοχές που το έχουν ανάγκη.

Από την δυτική Ευρώπη έως στην Ανατολική και ξανά πίσω, ένα "κινούμενο" χωριό νέων ανθρώπων, οι οποίοι θα διασχίσουν 20 χώρες σε 23 ημέρες διανύοντας συνολικά σχεδόν 10.000 χιλιόμετρα με τα ιστορικά πλέον Peugeuot205, θα σταθμεύσουν για άλλη μια φορά στα Γρεβενά!

Η επιτροπή διοργανωτών που μας επισκέφτηκε, μετέφερε τον ενθουσιασμό των συμμετεχόντων για το σταθμό των Γρεβενών Και μας ζητήθηκε εκ νέου η πόλη μας να συμμετέχει ως τόπος φιλοξενίας της φετινής έκδοσης του Europ'Raid 2018. (GREVENA, Partner City of the Edition 2018)

Είναι αλήθεια ιδιαίτερα τιμητικό για τον τόπο μας να συμπεριληφθεί άλλη μια χρονιά ως ένας από τους σταθμούς του Europ'Raid. Δεδομένου πως από όλη τη διοργάνωση αφιερώνονται 3 ημέρες διαμονής στην Ελλάδα εκ των οποίων η πρώτη είναι στην Ηγουμενίτσα (καθώς διέρχονται από Αλβανία), η δεύτερη είναι στην Αθήνα όπου και αποτελεί το νοτιότερο σταθμό της συνολικής διαδρομής και η τρίτη στα Γρεβενά μας!

Αναλυτικά κουβεντιάσαμε κάθε πτυχή της διοργάνωσης του σταθμού στα Γρεβενά, καθώς φέτος στο Europ'Raid 2018 πέρα από τη Γαλλία θα συμμετέχουν ομάδες από την Αγγλία, το Βέλγιο, την Ισπανία, την Ιταλία και την Ελβετία. Μέχρι στιγμής οι εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες ξεπερνούν τους 750!, γεγονός το οποίο μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς ίσως τέτοιου μεγέθους διεθνής διοργάνωση με νέους ανθρώπους δεν έχει λάβει χώρα στα Γρεβενά άλλη φορά. Παράλληλα αυξάνει την πρόκληση για εμάς να καταφέρουμε να διατηρήσουμε το περσινό επίπεδο φιλοξενίας, ώστε οι διεθνείς μας φίλοι να χαρακτηρίσουν εκ νέου τα Γρεβενά ως έναν από τους καλύτερους σταθμούς στην "περιπέτειά" τους!

Με την πρόσφατη επίσκεψη της επιτροπής διοργανωτών και στοχεύοντας πλέον στον Αύγουστο της φετινής χρονιάς, είναι ευκαιρία να ευχαριστήσουμε κι εμείς από τη μεριά μας όσους βοήθησαν στην φιλοξενία και την οργάνωση του σταθμού τον περασμένο Αύγουστο. Τον Ευθύμη Παπαθεοδώρου, τον Δημήτρη Παπαλαμπρόπουλο, τον Δημήτρη Τζημόπουλο,τον Τηλέμαχο Παπανικολάου τον Γιάννη Μπαϊνέτα, την Σοφία Παπαδημητρίου, τον Γιάννη Σιόύλη για τη σύνολη εθελοντική προσφορά τους, τον Φώτη Παρασκευαΐδη για την μαγειρική του προσφορά σε όλους τους συμμετέχοντες. Τον κ. Βαγγέλη Νάσιο, για τα δωρεάν μπώλ που μας παρείχε. Τον Δήμο Γρεβενών και συγκεκριμένα τον κ. Στέργιο Πουρνάρα που μερίμνησε μαζί με την κ.Κατερίνα Προκόβα για τη συμμετοχή του χορευτικού του Δήμου Γρεβενών με τις παραδοσιακές στολές γεγονός που ενθουσίασε τους συμμετέχοντες αλλά και κάθε μέλος του Χορευτικού του Δήμου Γρεβενών που διασκέδασε μαζί μας, τον κ. Χρήστο Πέτρου για την μέριμνά του με την παραδοσιακή ορχήστρα, τον κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη για την παραχώρηση του γηπέδου και τών εγκαταστάσεων της Ε.Π.Σ Γρεβενών.Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Γιώργο Βλαχόπουλο και το greveniotis.gr για την κάλυψη του γεγονότος με τα υπέροχα πλάνα τόσο στον σταθμό όσο και στον Βενέτικο ποταμό αλλά και για την στήριξή του και τον ενθουσιασμό του σε ό,τι οργανώνουμε και δημιουργούμε για τα Γρεβενά.


"All the participants and organisators thank you for having welcomed us in Grevena, a lovely greek city! We are all very grateful for the warm welcome which you reserved us, in traditional dress, for your enthusiasm, your disponibility and your professionalism. The participants very enjoyed the dance and music party. Pleased to tell you that Grevena has been elected by the participants as one of the best bivouacs of the adventure. I think that we can keep the same organization in 2018."

Tα παραπάνω λόγια από την επίσημη επιστολή ευχαριστίας των διοργανωτών του Europ'Raid, τα αφιερώνουμε σε όλους τους παραπάνω που μας βοήθησαν να αποδείξουμε ότι τα Γρεβενά σε ένα διεθνές επίπεδο έχουν λόγο και σαφώς μοναδική αξία.

Με χαρά,

Στέλιος Παπαλαμπρόπουλος, S+ αισθeτικό
Μιχάλης Μησιάκας, Λέσχη 4χ4 Γρεβενών
greveniotis.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics