Breaking News
27 Φεβρουαρίου 2018

Με βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά αλλά και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο θα κυλήσει ο καιρός ως το μεσημέρι της Τετάρτης.

Στη συνέχεια και την Πέμπτη προβλέπεται βελτίωση. Την Παρασκευή, αναμένονται και πάλι βροχές (κυρίως στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και στο ανατολικό Αιγαίο), τοπικές καταιγίδες (στα δυτικά και βόρεια) και χιόνια στα βόρεια ορεινά-ημιορεινά και κεντρικά ορεινά.
Οι άνεμοι την Τετάρτη θα πνέουν στα δυτικά και βόρεια από βόρειες και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, ενώ την Πέμπτη, βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Την Παρασκευή θα επικρατήσουν νοτιάδες σε όλη τη χώρα 5 με 7 μποφόρ στα πελάγη.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση το επόμενο διήμερο και άνοδο την Παρασκευή.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, αρχικά σποραδικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο με βελτίωση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από μείον 8 έως 6 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, κρύο, πρόσκαιρες νεφώσεις και το θερμόμετρο από μείον 2 έως 6 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με λίγα χιόνια στα ορεινά και στα βόρεια ημιορεινά και σταδιακή βελτίωση. Βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από μείον 5 έως 11 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ασθενείς βροχές και χιόνι στα ορεινά με γρήγορη βελτίωση. Ο υδράργυρος από 0 έως 15 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, τοπικές νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, παροδική συννεφιά με τοπικές βροχές ως το μεσημέρι, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 9 έως 18 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, βροχές, σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση από το απόγευμα, άνεμοι από νοτιοδυτικές και βαθμιαία βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις με βροχές νωρίς το πρωί και βελτίωση στη συνέχεια. Ο υδράργυρος από 0 έως 14 βαθμούς.

Στην Αττική, τοπικές νεφώσεις με βροχή νωρίς το πρωί, ήλιος από το μεσημέρι, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics