Breaking News
02 Μαρτίου 2018

Αντιμέτωπη με τον τρόμο φέρεται ότι βρέθηκε μια γυναίκα την ώρα που περπατούσε ανυποψίαστη σε κεντρικό σημείο της πόλης του Ηρακλείου, γύρω στις 22.30 τη νύχτα της Τετάρτης, όταν ξαφνικά της επιτέθηκε ένας άγνωστός της άνδρας ο οποίος προσπάθησε να τη βιάσει στη μέση του δρόμου!

 

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας, η οποία ωστόσο δεν έχει υποβάλλει καταγγελία για το περιστατικό στην Αστυνομία αλλά περιέγραψε όσα της συνέβησαν στο ekriti.gr, κινούνταν κοντά στο κηποθέατρο "Νίκος Καζαντζάκης" στο Ηράκλειο όταν την πλησίασε ο δράστης ο οποίος την πέταξε πάνω σε ένα αυτοκίνητο, κατέβασε το παντελόνι του και επιχείρησε να την εξαναγκάσει σε σεξουλική επαφή!

Όπως ανέφερε, προσπάθησε να αντισταθεί και σώθηκε χάρη σε ένα αυτοκίνητο που πέρασε τυχαία εκείνη τη στιγμή, καθώς σε δύο γυναίκες που είχαν βγάλει βόλτα τον σκύλο τους, καθώς ο επίδοξος βιαστής φοβήθηκε και τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντας τα σχέδιά του. Σύμφωνα με την περιγραφή του παρ' ολίγον θύματος, ήταν ένα ψηλός Έλληνας, ηλικίας περίπου 30 χρόνων.

Πηγή: Protothema.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics