Breaking News
03 Μαρτίου 2018

Όπως φαίνεται δεν θα μας λείψουν μόνο τα grid girls, αλλά και οι καλλίγραμμες κυρίες που συνοδεύουν τα νέα μοντέλα στις εκθέσεις αυτοκινήτων.

 


Πολλές εταιρείες αλλάζουν την πολιτική τους όσον αφορά την παρουσία τους στις διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτων και δεν θα παρουσιάζουν πλέον τα αυτοκίνητά τους, δίπλα σε όμορφες κοπέλες. Σύμφωνα με το Bloomberg, από την προσεχή Γενεύη κιόλας, θα έχουμε αισθητά μειωμένη παρουσία θηλυκών μοντέλων, καθώς εταιρείες όπως η Toyota, η Lexus, ο όμιλος FCA αλλά και άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες, προτιμούν άνδρες οι οποίοι θα λύνουν τις απορίες των επισκεπτών.


Το σκάνδαλο Ουάινσταιν φαίνεται ότι έχει επηρεάσει σημαντικά και το χώρο του αυτοκινήτου, καθώς μετά τα grid girls, που εν πολλοίς ήρθαν έπειτα από πιέσεις του κινήματος #Metoo, τώρα οι εταιρείες αυτοκινήτων προσανατολίζονται είτε οι κοπέλες που θα υπάρχουν στα περίπτερά τους, να δείχνουν λιγότερα, φορώντας λιγότερο αποκαλυπτικά ρούχα, είτε να υπάρχουν άνδρες σε ρόλους βοηθητικούς προς τους επισκέπτες.

Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια εκπροσώπου του ομίλου FCA, ο οποίος τόνισε, «Τους επισκέπτες στο περίπτερό μας θα τους υποδέχονται γυναίκες και άνδρες, των οποίων το έργο θα είναι να μιλούν για τα αυτοκίνητά μας. Ο όμιλος PSA δεν θα μεταφέρει μια υποβαθμισμένη εικόνα για κανέναν, ούτε για γυναίκες ούτε για άντρες».

Το ίδιο περίπου δήλωσε και η εκπρόσωπος της Nissan, η οποία έχει σταματήσει από πέρσι να προσλαμβάνει γυναίκες μοντέλα για τα περίπτερά της στις εκθέσεις αυτοκινήτων. «Οι καιροί έχουν αλλάξει και έχει μεγαλύτερο νόημα να απασχολούμαι ειδικούς για τα αυτοκίνητα, καθώς τέτοια πουλάμε».
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics