Breaking News
12 Μαρτίου 2018

Τη Δευτέρα αρχικά λίγες νεφώσεις που μετά το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια.

Οι ανεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία έως 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τις πρωϊνές ώρες προβλέπονται την Τρίτη στα δυτικά, στα βόρεια και στο ανατολικό Αιγαίο. Άνεμοι νότιοι στρεφόμενοι σε δυτικούς ως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία σε μικρή πτώση. Την Τετάρτη αναμένονται λίγες βροχές στα δυτικά, βόρεια και ανατολικά, άνεμοι δυτικοί ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, αρχικά αραιές νεφώσεις που απο το μεσημέρι σταδιακά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και αργότερα σποραδικές καταιγίδες στη Μακεδονία. Η θερμοκρασία από 5 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, λίγα σύννεφα και σταδιακά από το απόγευμα βροχές, με το θερμόμετρο από 6 έως 20 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις και σταδιακά από τα βόρεια το μεσημέρι βροχές και αργότερα σποραδικές καταιγίδες. άνεμοι νοτιοανατολικοί 4 και στο Ιόνιο ως 6 μποφόρ στρεφόμενοι το βράδυ σε δυτικούς και η θερμοκρασία από 5 έως 22 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, αρχικά λίγα σύννεφα ενώ από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά. Ο υδράργυρος από 3 έως 22 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, γενικά καλός καιρός και η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, πρόσκαιρές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν, άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και σταδιακά 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 20 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά καλός καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις που θα πυκνώσουν από το βράδυ, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, λίγα σύννεφα που θα πυκνώσουν από το απόγευμα και ο υδράργυρος από 5 έως 23 βαθμούς.

Στην Αττική, αρχικά ηλιοφάνεια, και από το μεσημέρι λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν, άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics