Breaking News
20 Μαρτίου 2018

Με τοπικές βροχές στα δυτικά, στα βόρεια και στο ανατολικό Αιγαίο θα κυλήσει ο καιρός την Τρίτη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα είναι γενικά καλός.

Την Τετάρτη, τοπικές βροχές αναμένονται στα δυτικά και βόρεια και καταιγίδες στα βορειοδυτικά. Τέλος την Πέμπτη, βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται για τα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια τμήματα της χώρας. Παράλληλα, το επόμενο τριήμερο ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική.
Οι άνεμοι το επόμενο διήμερο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά ως 7 μποφόρ, ενώ την Πέμπτη θα στραφούν σε ανατολικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Πέμπτη στα βόρεια και άνοδο στα νότια.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους κυρίως στα ανατολικά και η θερμοκρασία από 5 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ήλιος με παροδική συννεφιά και το θερμόμετρο από 9 έως 17 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, λίγες τοπικές βροχές και χιόνι στα ορεινά, άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 6 έως 17 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με πιθανή βροχή στα βόρεια και ο υδράργυρος από 6 έως 19 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα και η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, καλός καιρός με τοπικές νεφώσεις, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 12 έως 19 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές το πρωί και βελτίωση στη συνέχεια, άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και ο υδράργυρος από 5 έως 19 βαθμούς.

Στην Αττική, καλός καιρός με λίγα σύννεφα, άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics