Breaking News
15 Απριλίου 2018

Γενικά καλός θα είναι ο καιρός την Κυριακή σε όλη τη χώρα, με ηλιοφάνεια και τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχής στα κεντρικά και βόρεια ορεινά τις απογευματινές ώρες.

Επίσης ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά και νότια. Τη Δευτέρα, σποραδικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και βαθμιαία στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο, ενώ την Τρίτη τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα βόρεια.
Οι άνεμοι την Κυριακή θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, ενώ τη Δευτέρα θα στραφούν σε ανατολικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση στα δυτικά, και την Τρίτη θα γίνουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και σποραδικές βροχές κυρίως στα ορεινά το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 6 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ήλιος με πρόσκαιρη συννεφιά και το θερμόμετρο από 10 έως 23 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος και βαθμιαία νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά ορεινά, άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 8 έως 28 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, καλός καιρός με τοπική συννεφιά από το απόγευμα και ο υδράργυρος από 5 έως 28 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι και η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 14 έως 24 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις και ο υδράργυρος από 8 έως 26 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα από το απόγευμα, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics