Breaking News
02 Μαΐου 2018

Μετά το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων το βράδυ της Δευτέρας και την ιστοσελίδα της αυτοκινητοβιομηχανίας Suzuki στην Ελλάδα, οι Τούρκοι χάκερ την Τετάρτη «χτύπησαν» την ιστοσελίδα της εφημερίδας Ρεθεμνιώτικα Νέα.

 

Όποιος επιχειρούσε το πρωί της Τετάρτης να μπει στη σελίδα rethnea.gr αντίκριζε το ίδιο μήνυμα με αυτό που είχε αναρτηθεί και τις προηγούμενες δύο φορές.

Σε αυτοί οι Τούρκοι χάκερ κάνουν σαφή αναφορά στην υπόθεση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που βρίσκονται στην Ελλάδα και δεν έχουν εκδοθεί στην Τουρκία, στην οποία κατηγορούνται ως πραξικοπηματίες, απειλώντας ευθέως την Ελλάδα και καλώντας την «να μην ξεχνάει το παρελθόν της» και «να μην υποθάλπει τρομοκράτες».

«Ελλάδα ξεχνάς γρήγορα, ρίξαμε στη θάλασσα τους προγόνους σας, θα το ξανακάνουμε» είναι η απειλή των Τούρκων, οι οποίοι συνοδεύουν το χακάρισμα και με τουρκικά εμβατήρια.

Πηγή: topontiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics