Breaking News
17 Ιουνίου 2018

Θέμα συζήτησης σε όλη την πόλη είναι από νωρίς το πρωί η αυτοκτονία του γνωστού επιχειρηματία.


Ο 49χρονος, βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στην επιχείρηση του στην καρδιά της πόλης, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα. Μάλιστα είχε φτιάξει μόνο του τον βρόγχο που έκοψε το νήμα της ζωής του.

Πηγές της αστυνομίας ανέφεραν ότι λίγο πριν την πράξη του, ο επιχειρηματίας επικοινώνησε με την οικογένειά του χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει τις προθέσεις του. Άμεσα όμως υπήρξε κινητοποίηση από τους συγγενείς του.

Για την ώρα οι Αρχές δεν έχουν βρει κάποιο σημείωμα στο οποίο ο αυτόχειρας να εξηγεί τους λόγους ενώ ο πατέρας, σύζυγος και επιχειρηματίας, ήταν πολύ αγαπητός σε πολλούς Ηρακλειώτες που έπαθαν σοκ στο άκουσμα της είδησης της αυτοχειρίας.
Το τηλεφώνημα χτύπησε "καμπανάκι" στους δικούς του, που έσπευσαν να τον βρουν ... Ήταν όμως ήδη αργά...



Δεν το είπε ευθέως, αλλά οι δικοί του άνθρωποι αντιλήφθηκαν ότι ... κάτι δεν πήγαινε καλά. Ο 47χρονος επιχειρηματίας, αποφασισμένος να βάλει τέλος στη ζωή του, λίγο μετά τις 02.00 τα ξημερώματα πήρε το τελευταίο τηλέφωνο... κάλεσε την οικογένειά του. Δεν είπε τί σκόπευε να κάνει, όμως ο τόνος της φωνής του, τα λόγια του ... "χτύπησαν καμπανάκι".

Μόλις το τηλέφωνο έκλεισε, βγήκαν στο δρόμο και έτρεξαν στην επιχείρηση στο κέντρο του Ηρακλείου. ταυτόχρονα, περίπου στις 02.25, κλήθηκε το ΕΚΑΒ. Ήταν όμως ήδη αργά. Δεν τον πρόλαβαν ζωντανό, καθώς είχε ήδη προχωρήσει στο απονενοημένο όπως έγραψε από τα ξημερώματα το cretalive.

Πρόκειται για μια σοκαριστική υπόθεση καθώς όλοι όσοι γνώριζαν τον Ηρακλειώτη επιχειρηματία και την πολύ καλή και υγιή επιχείρηση που διατηρούσε στο κέντρο της πόλης δεν μπορούν να πιστέψουν την κατάληξη αυτή.

Η κηδεία του αναμένεται να γίνει αύριο αφού ολοκληρωθούν οι εξετάσεις και οι έρευνες και από πλευράς αστυνομίας.

ekriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics