Breaking News
21 Ιουνίου 2018

Θλίψη επικρατεί για τον αιφνίδιο θάνατο της 16χρονης Χριστίνας Σιγανού η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείοτου Ηρακλείου.

 

 


Η κοπέλα εισήχθη στο νοσηλευτικό ίδρυμα με πρόβλημα υγείας και μέσα σε λίγες ώρες κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της, τους δικούς της ανθρώπους, τους φίλους της αλλά και την σχολική κοινότητα όπου φοιτούσε.


«Ήταν ένα κορίτσι με ήθος και αξίες, ακτινοβολούσε ευγένεια και σεμνότητα και μάλιστα ήταν άριστη μαθήτρια», αναφέρει στο neakriti.gr, εμφανώς συγκλονισμένος ο διευθυντής του Λυκείου Ηρακλείου κ.Μηλάκης. «Όλοι μας έχουμε συγκλονιστεί από τον ξαφνικό χαμό της Χριστίνας. Η είδηση έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία» σε όλους μας εδώ και πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τα συναισθήματα μας…»

Η τελευταία πράξη του δράματος θα τελεστεί απόψε στις 5 το απόγευμα στο Τζερμιάδο Λασιθίου όπου όλοι θα είναι εκεί για να αποχαιρετήσουν το χαμογελαστό κορίτσι του γνωστού Κρητικού επιχειρηματία που μαζί με την οικογένεια του δέχτηκε το πιο δυνατό χτύπημα της μοίρας.

Το tvsport.gr απευθύνει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της ανήλικης κοπέλας.

neakriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics