Breaking News
12 Αυγούστου 2018

Η Μαρία Μπελιμπασάκη μαζί με τον προπονητή της, Κώστας Ηλία, αποφάσισαν μετά από επτά χρόνια να αφοσιωθεί στα 400μ. και δικαιώθηκαν για την επιλογή τους.

 

Το ήθελε, πάλεψε για αυτό και τελικά το κατάφερε. Η Μαρία Μπελιμπασάκη στη χώρα μας το πέμπτο της μετάλλιο στη διοργάνωση και το δεύτερο ασημένιο, μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο την ικανοποίηση και τον θαυμασμό γι΄αυτή την ομάδα που παρουσιάστηκε στη διοργάνωση στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Η 27χρονη δεν είναι μια αθλήτρια που έκανε τώρα την εμφάνιση της.

Το Βερολίνο ήταν για εκείνη η τέταρτη στάση στην ιστορία της διοργάνωσης, ωστόσο αυτή ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε στα 400 μέτρα. Η έμπειρη αθλήτρια επέλεξε φέτος να επιστρέψει στην παρατεταμένη ταχύτητα, αγώνισμα στο οποίο ξεκίνησε στην ουσία την ενασχόληση της με τον στίβο σε νεαρή ηλικία.

Η τελευταία φορά που η Μπελιμπασάκη είχε κάνει 400 μ. ήταν το 2011 όταν στα 20 της χρόνια πέτυχε 55.10 και κατέλαβε την δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Από τότε έριξε την προσοχή της στα 200 μ. κι όσες προσπάθειες κι αν έγιναν τότε προκειμένου να πεισθεί να επιστρέψει στο αγώνισμα έπεσαν στο κενό. Η αθλήτρια την περασμένη σεζόν ένιωσε έτοιμη και πιο ώριμη από ποτέ να κάνει αυτό το βήμα.

Η απόφαση δικαίωσε την ίδια, αλλά και τον προπονητή της Κώστα Ηλία κι έτσι η Μπελιμπασάκη ανήκει πλέον στις κορυφαίες της απόστασης στην Ευρώπη.

Θυμηθείτε εδώ την κούρσα που της χάρισε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό.
Sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics