Breaking News
14 Αυγούστου 2018

Κλέφτης αυτοκινήτων κυνηγήθηκε ανελέητα από κοπάδι αγελάδων (video)

 


Δεν πίστευε στην τύχη της μία νεαρή απατεώνισσα που εισέβαλε σε ράντσο στην πολιτεία της Φλόριντα με σκοπό να κλέψει κάποιο από τα οχήματα που βρίσκονταν στο εσωτερικό.



Η «δουλειά» φαινόταν εύκολη, με τον ιδιοκτήτη να απουσιάζει και το σκοτάδι να αποτελεί ιδανικό της σύμμαχο, ωστόσο ένα κοπάδι αγελάδων που βρισκόταν στον χώρο, αποφάσισε να προστατέψει την περιουσία του ιδιοκτήτη του, κυνηγώντας χωρίς έλεος την επίδοξη κλέφτρα.

Μάλιστα, η πρωτοφανής αυτή καταδίωξη καταγράφηκε από την θερμική κάμερα ελικοπτέρου της αστυνομίας που βρέθηκε στην περιοχή, ειδοποιημένο από τον συναγερμό του ράντσου, ενώ η δράστις συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα, ενώ όπως εξομολογήθηκε στους αστυνομικούς που την συνέλαβαν, κάποια στιγμή νόμισε πως δεν θα έβγαινε ζωντανή από το ράντσο.

Ο ιδιοκτήτης του ράντσου, τέλος, εμφανίστηκε εξαιρετικά ευγνώμων προς το κοπάδι του, ενώ υποσχέθηκε να επιβραβεύσει τα ζώα με μπόλικο χορτάρι για την προσφορά τους στο ράντσο.

Πληροφορίες: National Geographic

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics