Breaking News
19 Αυγούστου 2018

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά σε ηλικία μόλις 30 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες έπαθε διάτρηση στομάχου και κατέληξε σήμερα τα ξημερώματα στο νοσοκομείο. Η Νατάσα Βαρελά εργαζόταν στο Νέο Κανάλι και τα προηγούμενα χρόνια στο extra.

Παρακάτω ο τρόπος με τον οποίο την αποχαιρετά ο συναδελφός της δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης με ανάρτηση του στο facebook:

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑΤΑΣΑ…
Όταν σε ξυπνάει ξημερώματα Κυριακής ο πατέρας ενός άτυχου 30χρονου κοριτσιού το οποίο πέθανε εντελώς ξαφνικά, για να σου ανακοινώσει τον θάνατό του, τι λόγια να βρεις για να παρηγορήσεις τον άνθρωπο αυτόν; Είμαι πολύ περήφανος που σε βοήθησα επαγγελματικά. Το άξιζες γιατί ήσουν κορίτσι με ήθος και συνέπεια. Καλό ταξίδι Νατάσα Βαρελά. Πέθανες πολύ νέα, πριν προλάβεις να δημιουργήσεις οικογένεια. Η ζωή είναι άδικη με πολλούς ανθρώπους. Και με εσένα ήταν πολύ σκληρή. Κρίμα…
Γ.Π.

Tην είχα γνωρίσει πριν λίγα χρόνια στο extra και θα τη θυμάμαι πάντα ως ένα καλοσυνάτο, ευγενικό και πολύ εργατικό άτομο. Θερμά συλληπήρια στους οικείους της..

Της Δήμητρας Γιώτη
toavriotisygeias.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics