Breaking News
21 Αυγούστου 2018

Στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε ένας καθαριότητας του Δήμου Σητείας έπειτα από έκρηξη φιάλης σε κάδο απορριμάτων.

 


Σε κίνδυνο τέθηκε η ζωή δυο υπαλλήλων της καθαριότητας του Δήμου Σητείας, οι οποίοι συνόδευαν το απορριμματοφόρο της ανακύκλωσης του δήμου, όταν προκλήθηκε έκρηξη σε κάδο απορριμμάτων.


Από την έκρηξη φιάλης με αέριο άγνωστης προέλευσης, οι δύο εργάτες εμφάνισαν αναπνευστικά προβλήματα, με τον έναν να νοσηλεύεται προληπτικά στο νοσοκομείο.

 

Το περιστατικό δημοσιοποίησε με ανακοίνωσή του ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, Νίκος Κοζυράκης, ο οποίος αναφέρει τα εξής:

«Δυστυχώς εκτός από εκείνους τους συμπολίτες μας που αδιαφορούν για την καθαρότητα του Δήμου, που αφήνουν όπου τους βολεύει τα απορρίμματα τους, που δημιουργούν μικρές χωματερές, που αφήνουν σακούλες απορριμμάτων έξω από τους κάδους αλλά και που δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στην προσπάθεια που κάνει ο δήμος για σωστή ανακύκλωση, έχουμε και εκείνους τους ασυνείδητους και επικινδύνους για την ασφάλεια, την υγεία ακόμα και για την ζωή των εργαζομένων και των πολιτών».

«Μέσα σε κάδο ανακύκλωσης τοποθέτησαν φιάλη με αγνώστου ταυτότητας αέριο επιμελώς καλυμμένη με ανακυκλώσιμα με αποτέλεσμα κατά την αποκομιδή να γίνει μικρή έκρηξη συνοδευομένη από αέρια τα οποία εισέπνευσαν οι δυο εργαζόμενοι με συνέπεια να παρουσιάσουν έντονα αναπνευστικά προβλήματα. Ο ένας νοσηλεύεται προληπτικά στο νοσοκομείο και ο άλλος με λιγότερα προβλήματα στο σπίτι του».

«Το θέμα της απαράδεκτης και ύποπτα επικίνδυνης συμπεριφοράς ορισμένων δεν είναι υπόθεση μόνο της δημοτικής αρχής. Είναι υπόθεση όλων μας και ως τέτοια πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Καμία πλέον δικαιολογία, καμία πλέον ανοχή».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αντιδήμαρχος προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστου, για το περιστατικό.

Πηγή:Cretalive.gr

 

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics