Breaking News
29 Αυγούστου 2018

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, συνάντησε τον Ντόναλτ Τραμπ και του έκανε ένα από τα πιο χρήσιμα δώρα που θα μπορούσε με άκρως ποδοσφαιρικό άρωμα. 



Το να περιγράψει κανείς τον Ντόναλντ Τραμπ ως προσωπικότητα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι σχέσεις του με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν είναι ιδιαίτερα καλή και ο Τζιάνι Ινφαντίνο του έδωσε ένα πολύτιμο εργαλείο για αυτές.

Τι ακριβώς συνέβη; Ο πρόεδρος της FIFA βρέθηκε στο "Λευκό Οίκο" για να συναντήσει τον Αμερικανό πρόεδρο για να συζητήσουν από κοντά όλα τα δεδομένα που αφορούν τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026 από τις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Μεξικό.

Στο πλαίσιο της συνάντησης τόσο ο Ινφαντίνο, όσο και ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας των ΗΠΑ, Κάρλος Κορδέιρο, έκαναν κάποια δώρα στον "πλανητάρχη". Ο Τζιάνι Ινφαντίνο μεταξύ άλλων έδωσε στον Τραμπ μία θήκη η οποία είχε μέσα μία κίτρινη και μία κόκκινη κάρτα.

Μάλιστα, του εξήγησε πως η κίτρινη χρησιμοποιείται ως προειδοποίηση, ενώ η κόκκινη για να αποβάλλει κάποιον. Τότε αμέσως ο πρόεδρος των ΗΠΑ πήρε την κόκκινη κάρτα και την έδειξε αστειευόμενος στους εκπροσώπους του Τύπου.

Βέβαια, τόσο από τον τρόπο που κοιτούσε τις κάρτες, όσο και από τον τρόπο που έδειξε μετά την κόκκινη κάρτα στους δημοσιογράφους είναι φανερό πως δεν πρέπει ο Ντόναλντ Τραμπ να έχει κάποια σχέση με το ποδόσφαιρο.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics