Breaking News
16 Οκτωβρίου 2018

Η δεκάχρονη Γρεβενιώτισσα, Αριάδνη Ρόβα ντυμένη σαν μαύρος κύκνος δήλωσε στον Γιώργο Λιανό ότι είναι «σε μάχη», κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε.

Η μικρή χορεύτρια βγήκε με πάθος στην σκηνή επιστρατεύοντας όλα τα χορευτικά και υποκριτικά της μέσα για να κάνει αυτή τη μάχη πραγματικότητα και οι κριτές την κοιτούσαν με το στόμα ανοιχτό.

«Αριάδνη είσαι μόνο 10 χρονών και είδαμε ένα κορίτσι με μια ωριμότητα εκφραστική, με ένα κομμάτι που ήταν πολύ dark, όχι μόνο το μουσικό κομμάτι. Η χορογραφία, η διάθεση σου, η έκφραση σου, που για 10 χρονών μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση. Συνήθως 10 χρονών μπαλαρίνες είναι πιο ροζ, πιο ρομαντικά τα κομμάτια. Έχουν μια άλλη προσέγγιση. Η δική σου προσέγγιση και ο τρόπος που υποστηρίχθηκε, ροζ δε τη λες… καταdark. Το κορίτσι είναι goth. Δεν το έχω ξαναδει, με εντυπωσίασες» δήλωσε η Μαρία Μπακοδήμου. Και φυσικά η μικρή Αριάδνη πέρασε στην επόμενη φάση του «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Δείτε το βίντεο από το zappit.gr:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics