Breaking News
08 Νοεμβρίου 2018

Ο κορυφαίος αμυντικός είχε περάσει δύο γύρους την Τρίτη και πήγε την Τετάρτη την καθοριστική δεύτερη μέρα των προκριματικών για να κυνηγήσει με δύο νίκες τον πολύ δύσκολο στόχο της πρόκρισης στο κυρίως ταμπλό.

 

Αντιμετώπισε τον δυνατό Ιάπωνα Μαζατάκα Μοριζόνο, παρουσιάστηκε από την αρχή ικανός για την επικράτηση, ώσπου κάμφθηκε με 4-1 σετ κι έμεινε έξω από τον τελευταίο «νοκ άουτ» προκριματικό. Κατέκτησε το πρώτο σετ, είχε τις ευκαιρίες του να πάρει και το δεύτερο ή να προηγηθεί ξανά στο τρίτο σετ, αλλά δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει.

Πάντως, θα πάρει πόντους για την παγκόσμια κατάταξη, όπως θα έχει βαθμολογική βελτίωση και ο Γιάννης Σγουρόπουλος, που, επίσης, αγωνίστηκε στο Λιντς και ηττήθηκε στον δεύτερο γύρο των προκριματικών.

Ο Γκιώνης είχε προχωρήσει χωρίς αγώνα στους «128» των προκριματικών κι εκεί απέκλεισε με 4-0 σετ τον Ρουμάνο Κριστιάν Πλετέα. Το μεσημέρι στους «64», είχε σαφώς επικίνδυνη αποστολή κόντρα στον Μαζατάκα Μοριζόνο. Ο πολύπειρος πρωταθλητής μας άρχισε εξαιρετικά και κατέκτησε εύκολα το πρώτο σετ. Άμεσα είχε τη δυνατότητα να δώσει ανάλογη συνέχεια, όμως κάμφθηκε στις λεπτομέρειες. Στο δεύτερο σετ και το 9-9 έχασε δύο πόντους στη σειρά, ενώ στο τρίτο σετ προηγήθηκε 6-2 και 7-4 για να ισοφαριστεί σε 8-8 και τελικά να χάσει ξανά με οριακή διαφορά.

Ο 23χρονος αριστερόχειρας απέκτησε και ψυχολογικό αβαντάζ, ενώ είχε και τις απαραίτητες δυνάμεις για ν’ αντιμετωπίσει τον τρόπο παιχνιδιού του πρωταθλητή μας. Ήταν κλειστά και τα επόμενα σετ, απλά ο Ιάπωνας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η εξέλιξη 11-4, 9-11, 9-11, 8-11 και 7-11.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics