Breaking News
09 Νοεμβρίου 2018

Έκανε την προσπάθειά της, ώσπου αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του απλού νεανίδων η Ελισάβετ Τέρπου στο δυνατό Οπεν πινγκ πονγκ της Ουγγαρίας, που γίνεται στο Σομπάτελι.

 

Είχε προχωρήσει στο ταμπλό με τη δεύτερη θέση από τον προκριματικό της όμιλο και σήμερα γνώρισε την ήττα με 4-1 σετ από την πολύ καλή Ρωσίδα Εκατερίνα Ζιρόνοβα.

Η ελληνική συμμετοχή στους αγώνες του World Junior Circuitσυνεχίζεται από την Παρασκευή με το ομαδικό σε νεάνιδες, παίδες και κορασίδες. Το Σάββατο αρχίζουν και τα ατομικά αγωνίσματα των παίδων και των κορασίδων και το τουρνουά θα ολοκληρωθεί την Κυριακή. Εκτός από την πρωταθλήτρια του Γ.Α.Ο. Πειραιά, εκπροσωπούν την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση οι κορασίδες Μαλαματένια Παπαδημητρίου και Χρυσή Φωτιάδου, οι παίδες Ιάκωβος Αϊβατίδης και Αλέξανδρος Μαδέσης.

Το απλό νεανίδων περιελάμβανε αρχικά 24 προκριματικά γκρουπ. Η Ζιρόνοβα δεν μετείχε στη διαδικασία και μπήκε απευθείας στο ταμπλό των «64» ως νούμερο 8 στα φαβορί. Με την ώθηση από τις σταθερά καλές εμφανίσεις της, η Τέρπου μπήκε δυνατά στο ματς και πήρε το πρώτο σετ. Στη συνέχεια, όμως, η Ρωσίδα ανέβασε απόδοση και επέβαλε το παιχνίδι της, δείχνοντας ότι αποτελούσε πολύ ψηλό εμπόδιο για την πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού Νέων γυναικών και του απλού νεανίδων. Η εξέλιξη 11-7, 6-11, 6-11, 6-11 και 7-11.


Στο μεταξύ, έχει προχωρήσει και το διπλό νεανίδων με τα ζευγάρια, που έχουν ελληνική παρουσία, ν’ αποκλείονται από τον πρώτο γύρο. Στο ταμπλό των «64», η Τέρπου και η Τουρκάλα Γκάμζε Κότρα αποκλείστηκαν με 3-1 σετ από τις Γκέα Μονφαρντίνι/Γιαρόσλαβα Πρικόντκο από την Ιταλία και την Ουκρανία αντίστοιχα (10-12, 11-7, 8-11, 6-11).

Η Παπαδημητρίου με την Κροάτισσα Χάνα Αράποβιτς έχασαν με το ίδιο σκορ από τις Σουηδέζες Ρεμπέκα Μούσκαντορ/Άλμα Ρόουζε (11-8, 9-11, 7-11, 11-13), ενώ η Φωτιάδου και η Τσέχα συμπαίκτριά της, Γιάνα Βασέντοβα, κάμφθηκαν από τις Ουγγαρέζες Χέλγκα Ντάρι/Άννα Φέγος με 3-0 σετ (8-11, 7-11, 10-12).

Χωρίς αγώνα προχωρούν στον δεύτερο γύρο η Παπαδημητρίου και η Κροάτισσα Αράποβιτς κι εκεί θ’ αντιμετωπίσουν τις νικήτριες από τον αγώνα Κέντρα Μόλναρ/Νόρα Τάνακς (Ουγγαρία)-Ανέι Μπακούτ/Αντζελίνα Ρομανόβσκαγια (Καζακστάν).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics