Breaking News
12 Νοεμβρίου 2018

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Δέσποινα Γεωργιάδου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης που πραγματοποιήθηκε στην Ορλεάνη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατάφερε και μπήκε στα προημιτελικά, μιας διοργάνωσης που συγκέντρωσε τις καλύτερες αθλήτριες του κόσμου.

Στα γκρουπ, η Γεωργιάδου πήρε την πρόκριση για τα νοκ άουτ με 4 νίκες και 2 ήττες. Στον πρώτο προκριματικό νοκ άουτ, αγωνίστηκε απέναντι στην Μαμόντοβα (Ουκρανία) και νίκησε με 15-7. Στη συνέχεια αντιμετώπισε την Καρίμοβα (Αζερμπαϊτζάν) και επικράτησε με 15-8, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στο κεντρικό ταμπλό.

Στις «64» αντιμετώπισε την Τσόι (Κορέα) και μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, επικράτησε με 15-14 και πήρε την πρόκριση στις «32». Εκεί αγωνίστηκε απέναντι στην Ναβάρια (Ιταλία) και νίκησε με 15-11. Στην φάση των «16» έδωσε ακόμα μια εντυπωσιακή αναμέτρηση και επιβλήθηκε με οριακή διαφορά, καθώς έκαμψε την αντίσταση της Γκρεγκόριο (Ιταλία) με 15-14 και πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά. Εκεί, κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Ναβάρο, αλλά ηττήθηκε με 15-9. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ισπανίδα κατέκτησε στη συνέχεια το ασημένιο μετάλλιο.

Στην ίδια διοργάνωση αγωνίσθηκε και η Δώρα Γκουντούρα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε από τον όμιλο με πέντε νίκες και μία ήττα. Στον κρίσιμο αγώνα για την είσοδό της στο κεντρικό ταμπλό, ηττήθηκε από την Μα (Κίνα) με 15-12 και αποκλείστηκε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics