Breaking News
13 Νοεμβρίου 2018

Από τις 16 έως τις 19 Νοεμβρίου θα «φιλοξενηθεί» στην Ελλάδα ο αγώνας «2018 Winter Series».

 


Έναν πολύ μεγάλο διεθνή αγώνα θα διοργανώσει για πρώτη φορά η EIO σε συνεργασία με το «Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας» από 16 έως 19 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για τον αγώνα «2018 Winter Series» που αφορά σκάφη της κατηγορίας ΦΙΝΝ και στόχος είναι να γίνει θεσμός. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο το γεγονός ότι θα τρέξουν οι κορυφαίοι Φινίστες του κόσμου, αρκετοί από τους οποίους έχουν πάρει ήδη μέρος σε προπονητικά καμπ στην Αθήνα. Γι’ αυτό και στον αγώνα θα παρευρευθούν ο Ιταλός κατασκευαστής των ΦΙΝΝ Λ. Ντεβότι και εκπρόσωπος της φημισμένης ολλανδικής εταιρίας αλμπούρων «Mit Mast».

Πιο συγκεκριμένα σε αυτή την διεθνή διοργάνωση θα λάβουν μέρος ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 Ούγγρος Ζ. Μπέρετς, ο αργυρός παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 και χρυσός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου Σουηδός Μ. Σάλμινεν (φωτό), ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου Γάλλος Τζ. Λομπέρ και ο χάλκινος παγκόσμιος πρωταθλητής του 2016 και 2018 Ολλανδός Π. Ζ. Πόστμα.

Επίσης θα τρέξουν κι άλλοι πασίγνωστοι ιστιοπλόοι, όπως ο Τσέχος Ο. Τέπλι, ο Κροάτης Μ. Μπουγκάριν, ο Νορβηγός Α. Πέτερσεν, ο Τούρκος Α. Καϊνάρ, ο Δανός Γ. Χ. Κρίστενσεν, οι Γερμανοί Μ. Κοχλόπφ, Φ. Κοσουέσκε και ο Κύπριος Π. Ιορδάνου. Θα έρθει ένα ακόμα σκάφος από την Φινλανδία, ενώ θα αγωνιστεί και ο Ελληνας πρωταθλητής Γιάννης Μιτάκης. Συνολικά θα συμμετάσχουν 15 σκάφη, αρκετά από τα οποία έχουν εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics