Breaking News
27 Νοεμβρίου 2018

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα της οδού Ανδρόγεω, στην εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του Νίκου Ψιλάκη, με τίτλο "Κι οι θάλασσες σωπαίνουν", το απόγευμα της Δευτέρας.

 

 Για το βιβλίο μίλησαν ο καθηγητής του Παν/μίου Κρήτης Γιώργος Νικολακάκης, ο ερευνητής - συνεργάτης του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης Κωστής Μαμαλάκης, και ο συγγραφέας, ενώ αποσπάσματα διάβασαν η Γεωργία Καρβουνάκη και η Έφη Ψιλάκη. Συντονιστής ήταν ο Ηρακλής Πυργιανάκης.

Κεντρικό θέμα του βιβλίου είναι η βύθιση του πλοίου Τάναϊς τον Ιούνιο του 1944 ανάμεσα στην Κρήτη και τη Σαντορίνη, που οδήγησε σε τραγικό θάνατο τους ομήρους οι οποίοι ήταν στοιβαγμένοι στ' αμπάρια του, Έλληνες κρατούμενους, Ιταλούς αντιφασίστες και όλους τους Εβραίους της Κρήτης.

ekritι.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics