Breaking News
03 Δεκεμβρίου 2018

Με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος συνδυάστηκε η επιστροφή της Βίκυς Αρβανίτη στην άμμο με συμπαίκτρια και πάλι την Πένυ Καραγκούνη.



Με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος συνδυάστηκε η επιστροφή της Βίκυς Αρβανίτη στην άμμο με συμπαίκτρια και πάλι την Πένυ Καραγκούνη. Η Εθνική ομάδα κατέκτησε την πρώτη θέση στο μονάστερο τουρνουά της FIVB στη Λιουμπλιάνα και ξεκίνησε ιδανικά τη φετινή σεζόν στο beach volley.

Στον τελικό της διοργάνωσης νίκησε με 2-0 (21-18, 21-15) σετ τις Λιθουανές Βιτκαουσκάιτ, Αντριουκάιτε (Νο2) και με 5 νίκες και μόλις 2 χαμένα σετ στο τουρνουά, κατέκτησε πανηγυρικά το χρυσό μετάλλιο. Επόμενος σταθμός για Βίκυ και Πένυ, η Ολλανδία το διάστημα 2-7 Ιανουαρίου και το τουρνουά 4 αστέρων στη Χάγη.

Βίκυ και Πένυ μαζί με το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν και 200 πολύτιμους βαθμούς, ενόψει της συνέχειάς τους στις διεθνείς διοργανώσεις. Η ελληνική αποστολή επιστρέφει στην Ελλάδα την Δευτέρα στις 15.45.

Η Βίκυ Αρβανίτη στη πρώτη της διεθνή διοργάνωση μετά από 2,5 χρόνια απουσίας από την άμμο, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μονάστερο τουρνουά της FIVB στη Σλοβενία, μαζί με την Πένυ Καραγκούνη και μίλησαν στο volleyball.gr για την επιτυχία τους.

"Ιδανικό ξεκίνημα. Πριν ένα μήνα δεν ήθελα καν να έρθουμε να παίξουμε. Δεν ένιωθα καλά με το σώμα μου αλλά αποφασίσαμε να πάρουμε μέρος χωρίς μεγάλες προσδοκίες. Μέσα μας, όμως, ξέραμε ότι μπορούσαμε να παίξουμε σε ικανοποιητικό επίπεδο και όσο αγωνιζόμασταν στο τουρνουά το πιστεύαμε ακόμα περισσότερο. Μπορεί να είναι ενός αστεριού η διοργάνωση αλλά δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν αντίπαλο. Έπρεπε να παίξουμε καλά και χαίρομαι που παρουσιαστήκαμε σε καλό επίπεδο", δήλωσε η Βίκυ Αρβανίτη, εμφανώς χαρούμενη για το χρυσό μετάλλιο.

"Όπως είπε και η Βίκυ, δεν είχαμε υψηλές προσδοκίες. Περισσότερο θέλαμε να παίξουμε ξανά μαζί και να δούμε σε τι αγωνιστική κατάσταση είναι η Βίκυ μετά από δύο χρόνια. Το πιο βασικό ήταν να μπούμε σε αγωνιστικό ρυθμό, αλλά βλέπαμε ότι ήμασταν καλύτερες από τις άλλες ομάδες και καταφέρουμε να κατακτήσουμε το χρυσό μετάλλιο", συμπλήρωσε η Πένυ Καραγκούνη.

"Ανεβαίνει αρκετά το επίπεδο στη Χάγη. Πάμε βήμα βήμα και χωρίς πολλά λόγια. Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά με χαμηλά το κεφάλι. Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν θα είναι από τις κορυφαίες στον κόσμο. Σίγουρα δεν θα είμαστε απευθείας στο κυρίως ταμπλό και θα προσπαθήσουμε μέσω των προκριματικών. Ακόμα και μία νίκη για να συγκεντρώσουμε κάποιους βαθμούς θα είναι πολύτιμη", ανέφεραν ακόμα οι Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics