Breaking News
21 Δεκεμβρίου 2018

Πρώην εστεμμένη των καλλιστείων και παίκτρια του ερωτικού ριάλιτι «Game of Love» που προβλήθηκε την περασμένη σεζόν στον ΑΝΤ1, συνελήφθη για υπόθεση μαστροπείας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας

 



Το 27χρονο μοντέλο έκλεισε ραντεβού την Τετάρτη, για ερωτική συνεύρεση έναντι 450 ευρώ, σε ένα από τα πολυτελή ξενοδοχεία της πόλης. Όταν έφτασε η 27χρονη, μπήκε στο δωμάτιο με τον αστυνομικό που προσποιούνταν τον πελάτη και τότε ο άνδρας της Ασφάλειας αποκάλυψε την ταυτότητά του.

Στο καφέ του ξενοδοχείου την περίμενε η 44χρονη «ατζέντης» της, στην οποία η Ασφάλεια πέρασε επίσης χειροπέδες. Δυστυχώς για το νεαρό μοντέλο τα προσημειωμένα χρήματα βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του μοντέλου, έξω από το ξενοδοχείο.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων προσώπω. Σε βάρος της 44χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία.

Την πληροφορία ότι η νεαρή κοπέλα ήταν πρώην εστεμμένη καλλιστείων μετέδωσε το κρατικό κανάλι.
dailymedia.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics