Breaking News
11 Ιανουαρίου 2019

Με βροχές κατά περιόδους, καταιγίδες σε θαλάσσια και παραθαλάσσια κυρίως τμήματα και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και πιθανώς ημιορεινά θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο.

 

Οι άνεμοι την Παρασκευή θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Το Σάββατο και την Κυριακή, στα νότια θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα υπόλοιπα από βόρειες 5 με 7 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση το Σάββατο.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, παγετός το πρωί, τοπικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα παραθαλάσσια και η θερμοκρασία από μείον 6 έως 13 βαθμούς στα ανατολικά.

Στη Θεσσαλονίκη, τοπικές νεφώσεις και το θερμόμετρο από μείον 1 έως 7 βαθμούς.

την Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, παροδικές βροχές και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από μείον 3 έως 13 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, βροχές, καταιγίδες και λίγα χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 2 έως 15 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, βροχές και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στην Κρήτη, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα, τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες, άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 17 βαθμούς.

Στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, σποραδικές βροχές και καταιγίδες, άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές ή καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 0 έως 15 βαθμούς στα νότια.

Στην Αττική, σποραδικές βροχές κυρίως από το απόγευμα, νοτιοδυτικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics