Breaking News
12 Ιανουαρίου 2019

Με βροχές, καταιγίδες σε θαλάσσια και παραθαλάσσια κυρίως τμήματα και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και πιθανώς ημιορεινά θα κυλήσει ο καιρός στην κεντρική και νότια χώρα το Σάββατο, ενώ την Κυριακή τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο Αιγαίο. Τη Δευτέρα αναμένονται και πάλι βροχές, καταιγίδες κυρίως στα νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι το Σάββατο θα πνέουν στα νότια από νότιες και στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, ενώ από το βράδυ της Κυριακής θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση το Σάββατο.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, παγετός το πρωί, ήλιος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις και η θερμοκρασία από μείον 7 έως 7 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και το θερμόμετρο από μείον 2 έως 6 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, παροδικές βροχές στα νότια και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά με βελτίωση το βράδυ, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από μείον 2 έως 11 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά με εξασθένηση το βράδυ. Ο υδράργυρος από 1 έως 12 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στην Κρήτη, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά της Κρήτης, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και βαθμιαία στα δυτικά βόρειοι. Το θερμόμετρο από 9 έως 17 βαθμούς.

Στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές και καταιγίδες, άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές, στα νότια καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά με εξασθένηση το βράδυ. Ο υδράργυρος από μείον 1 έως 10 βαθμούς.

Στην Αττική, σποραδικές βροχές και καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και βελτίωση το βράδυ, βόρειοι άνεμοι βαθμιαία 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 5 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics