Breaking News
19 Ιανουαρίου 2019

Στην ταινία συμμετέχει και η δική μας Ανδριανή Αγγελιδάκη


Με επιτυχία συνεχίζονται τα γυρίσματα της ταινίας της ψυχολόγου Μαρίας Σβολιαντοπουλου με τίτλο «Για θύμισε μου».

Πρόκειται για μία ταινία που αφορά τη νόσο του Αλτσχάιμερ, ασθένεια που μαστίζει εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν περισσότερα από 60 άτομα, επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιοι, σκηνοθέτες , ηχολήπτες ,μοντέρ, τεχνικοί, μακιγιέζ και πλήθος ακόμη συντελεστών οι οποίοι προσφέρουν εθελοντικά από το χρόνο τους γι αυτή τη σπουδαία προσπάθεια.

Ανάμεσα στους εθελοντές εκτός από τη Κάρμεν Ρουγγέρη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Τάνια Ρόκκα, ο Κώστας Αποστολάκης αλλά και η δική μας, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ΚΡΗΤΗ TV Ανδριανή Αγγελιδάκη.

Τα έσοδα από την προβολή της ταινίας θα διατεθούν σε οργανισμούς για το Αλτσχαιμερ και σε άλλους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς.

Η προσπάθεια τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου, της Περιφέρειας, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πανελλήνιου Οργανισμού Νόσου Αλτσχάιμερ.

neakriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics