Breaking News
20 Ιανουαρίου 2019

Την Κυριακή, πρόσκαιρες βροχές αναμένονται σε διάφορες περιοχές, καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά και στο ανατολικό Αιγαίο, ενώ χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Τη Δευτέρα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά, αλλά νέες βροχές και καταιγίδες αναμένονται από το απόγευμα στα δυτικά. Την Τρίτη, τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα δυτικά ορεινά. Η θερμοκρασία από μείον 4 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρα αυξημένη συννεφιά με βροχή και το θερμόμετρο από 3 έως 11 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές, στα παραθαλάσσια τμήματα καταιγίδες και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 3 έως 14 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές και ο υδράργυρος από 0 έως 15 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρη βροχή και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 16 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, σποραδικές βροχές και καταιγίδες, άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, πρόσκαιρη συννεφιά με τοπικές βροχές. Ο υδράργυρος από 1 έως 16 βαθμούς.

Στην Αττική, κατά περιόδους αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές, νότιοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics