Breaking News
12 Μαρτίου 2019

Ευχαριστήρια επιστολή

 

Αγαπητό Tide,

Γράφω για να σας επαινέσω για το εξαιρετικό προϊόν σας! Το χρησιμοποιώ από τότε που παντρεύτηκα και η μάνα μου μου είπε ότι είναι το καλύτερο.

Πριν από ένα μήνα, χύθηκε λίγο κόκκινο κρασί στην ολοκαίνουργια λευκή μπλούζα μου. Ο άντρας μου άρχισε να με μαλώνει ισχυριζόμενος ότι αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ποτό.

Το ένα οδήγησε στο άλλο και κατέληξα με …πολύ από το αίμα του, επίσης πάνω στην μπλούζα μου.

Προσπάθησα να βγάλω τους λεκέδες με ένα απορρυπαντικό που αγόρασα σε προσφορά αλλά τίποτα.
Μετά από μια σύντομη επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ, επέστρεψα με ένα μπουκάλι υγρού Tide με εναλλακτικό λευκαντικό, και όλοι οι λεκέδες εξαφανίστηκαν!!

Τόσο καλά που ακόμα και το τεστ DNA βγήκε αρνητικό!! Σας ευχαριστώ και πάλι για το εξαιρετικό προϊόν σας.

Τέλος πάντων, πρέπει να κλείσω αυτή την επιστολή και να γράψω μια ευχαριστήρια επιστολή στο δήμο Αθηναίων για τη συνεπή περισυλλογή των απορριμάτων.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics