Breaking News
16 Μαρτίου 2019

Καλός θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο σε όλη τη χώρα με ηλιοφάνεια. Παροδικές νεφώσεις τη Δευτέρα στα δυτικά και νότια ενώ τη Τρίτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και στα νησιά του νοτιοανατολικού αιγαίου. Τις πρωινές ώρες κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη στα δυτικά.

 

Οι άνεμοι το Σάββατο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στο αιγαίο 6 μποφόρ ενώ Δευτέρα και Τρίτη οι άνεμοι θα είναι νοτίων διευθύνσεων και ίδιας έντασης.

Τέλος, η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, αίθριος καιρός. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις και η θερμοκρασία από 4 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, καλός καιρός και το θερμόμετρο από 6 έως 19 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 5 έως 21 βαθμούς.

Στην Πάτρα, λίγα σύννεφα το απόγευμα.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις το απόγευμα στα δυτικά και ο υδράργυρος από 5 έως 21 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ήλιος και η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, καλός καιρός, άνεμοι δυτικοί-νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 9 έως 20 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, καλοκαιρία, άνεμοι στα βόρεια νότιοι 3 με 5 και στα Δωδεκάνησα από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός και ο υδράργυρος από 6 έως 22 βαθμούς.

Στην Αττική, ήλιος, άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics