Breaking News
17 Μαρτίου 2019

Για τους... επίγειους φύλακες αγγέλους

 

"Έρχεται" στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2019 για να... συγκινήσει, αφυπνίσει, ευαισθητοποιήσει όλους μας σε ο,τι αφορά τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Πρόκειται στην ουσία για μια ταινία - φόρο τιμής στους φροντιστές των ανθρώπων που νοσούν. Οι επίγειοι φύλακες άγγελοι για πολλές οικογένειες.

Μια εθελοντική προσπάθεια (με την σύμπραξη περισσοτέρων απο 60 συντελεστων), ενα "ταξίδι" που ξεκίνησε το 2017 με τα γυρίσματα να ολοκληρώνονται αισίως στα τέλη Απριλίου.

Στο πλευρό των πρωταγωνιστών, καταξιωμένοι ηθοποιοί όπως: Κάρμεν Ρουγγέρη, Γιάννης Ζουγανέλης, Κώστας Αποστολάκης κ.α.

Τα τελευταία γυρίσματα θα ολοκληρωθούν με τη συμμετοχή του Γιώργου Χρανιώτη καθώς και άλλων γνωστών ηθοποιών τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν σε δεύτερο χρόνο.

Μια απο τις εκπλήξεις και η συμμετοχή του Λουδοβίκου των Ανωγείων ο οποίος θα προλογίσει την ταινία τη βραδιά της επίσημης προβολής στο Ηράκλειο.

Το τραγούδι των τίτλων έχουν επιμεληθεί:

Στίχοι: Δέσποινα Σπαντιδάκη
Μουσική και τραγούδι: Βούλα Στρατάκη.

Το soundtrack ερμηνεύουν οι Bouche Fermee σε σύνθεση της Μαρίας Γούβαλη.

Κατερίνα Σαλαπάτα
neakriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics