Breaking News
19 Μαρτίου 2019

Με μια λιτή ανακοίνωση η Google έκανε γνωστό ότι από τις 2 Απριλίου και εντεύθεν μια δημοφιλής εφαρμογή της παίρνει το δρόμο του... νεκροταφείου των «νεκρών» apps.

 

Πρόκειται για το Inbox, μια εφαρμογή παρόμοια με το Gmail, η οποία, ωστόσο, λειτουργούσε αρκετά διαφορετικά από την βασική υπηρεσία e-mail της εταιρείας.

To Ιnbox απευθυνόταν κυρίως σε επαγγελματίες που ήθελαν απλώς να ελέγχουν τα εισερχόμενά τους και να απαντούν με αυτοματοποιημένο τρόπο.

Πλέον, το Inbox καταργείται και όλες οι υπηρεσίες μεταφέρονται στη βασική εφαρμογή του Gmail, την οποία η Google έχει φροντίσει να ανανεώσει σημαντικά.

Η απόφαση της Google έχει κάνει πολλούς χρήστες δυστυχισμένους, κάποιοι, μάλιστα, έχουν αρχίσει να μαζεύουν υπογραφές για να ανατραπεί η απόφαση.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η απόφαση είναι αμετάκλητη και καλό θα είναι όσοι χρησιμοποιείτε το Inbox να μεταφέρετε όλες τις δουλειές σας στο κανονικό Gmail.

Πηγή: Το Ποντίκι

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics