Breaking News
21 Μαρτίου 2019

Το Σάββατο αναμένεται καλός καιρός με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Εξαίρεση, με συννεφιά και λίγες βροχές η ανατολική Στερεά και η Εύβοια. Οι άνεμοι Βορειοανατολικοί, στο Αιγαίο μέτριοι έως πολύ ισχυροί, 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

 

Την Κυριακή, καλός καιρός, αίθριος με λίγη συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, εξαίρεση με λίγες μεμονωμένες βροχές η ανατολική Θεσσαλία, η ανατολική Στερεά και η Εύβοια. Οι άνεμοι Βορειοανατολικοί, στο Αιγαίο μέτριοι έως πολύ ισχυροί, 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Τη Δευτέρα, Εθνική Εορτή 25ης Μαρτίου, καλός καιρός, ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, εξαίρεση τα ορεινά της δυτικής Ελλάδας με λίγες τοπικές βροχές τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις στα πελάγη μέτριοι έως ισχυροί, 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Πηγή: topontiki.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics