Breaking News
31 Μαρτίου 2019

Έφτασε στον Τελικό και ως την πρώτη θέση θριαμβεύοντας.



Η Ειρήνη Τζώρτζογλου, η Κρητικιά σεφ που δοκίμασε την τύχη της στο Βρετανικό MasterChef και πρώτο το Dailymedia ενημέρωσε για την παρουσία της στον μεγάλο τελικό, ήταν και η τελική νικήτρια του πασίγνωστου τηλεοπτικού μαγειρικού διαγωνισμού του BBC One.

Η πρώην τραπεζική υπάλληλος με τη μεγάλη αγάπη για την ελληνική κουζίνα έφτασε πρώτα στην πεντάδα του τελικού και κατάφερε να μπει και στην τελική τριάδα περιμένοντας να ακούσει το όνομα του μεγάλου νικητή μαζί με τις άλλες δύο σεφ της τριάδας.

Ο παρουσιαστής και κριτής του διαγωνισμού στάθηκε απέναντι από τις τρείς γυναίκες και ανακοίνωσε ότι νικήτρια ήταν η 61χρονη από το Ηράκλειο της Κρήτης.

«Τρέμω, πετώ στον αέρα, δεν νομίζω ότι τα πόδια μου αγγίζουν το έδαφος αυτή τη στιγμή. Δεν έχω τα λόγια να πω πόσο ενθουσιασμένη και ευγνώμων είμαι» ήταν τα πρώτα λόγια της Ειρήνης μετά την ανακοίνωση της μεγάλης νίκης της.
dailymedia.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics