Breaking News
15 Απριλίου 2019

Με άστατο καιρό θα κυλήσει και το επόμενο τριήμερο στις περισσότερες περιοχές της χώρας με νεφώσεις, παροδικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες.

Την Τετάρτη τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι τη Δευτέρα θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία στροφή από τα δυτικά και βόρεια και από την Τρίτη σε όλη τη χώρα, σε βορείων διευθύνσεων 4 με 6 και στο Αιγαίο ως 7 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες και εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία από 5 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες και το θερμόμετρο από 9 έως 16 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, συννεφιά με τοπικές βροχές ή καταιγίδες και βελτίωση το βράδυ, άνεμοι νοτίων και βαθμιαία βορειοανατολικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 7 έως 17 βαθμούς.

Στην Πάτρα, πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως το απόγευμα.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 5 έως 17 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στην Κρήτη, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές ή καταιγίδες, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 11 έως 19 βαθμούς.

Στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές και καταιγίδες, άνεμοι από βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 6 έως 17 βαθμούς.

Στην Αττική, άστατος καιρός με βροχές ή καταιγίδες κατά περιόδους, βορειοανατολικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics