Breaking News
22 Απριλίου 2019

Σχετικά βελτιωμένος θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο, με την αστάθεια να επηρεάζει όμως αρκετές ηπειρωτικές περιοχές κυρίως τη Μ. Δευτέρα, με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες να σημειώνονται κυρίως τις απογευματινές ώρες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 και βαθμιαία στο Ιόνιο 8 με 9 μποφόρ, και στα ανατολικά τη Δευτέρα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, με στροφή από την Τρίτη σε νοτιοανατολικούς 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις και βαθμιαία από τα δυτικά βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 1 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, βροχές ή καταιγίδες το βράδυ και το θερμόμετρο από 8 έως 20 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικά αυξημένη συννεφιά με βροχές ή καταιγίδες κυρίως το απόγευμα, νοτιοανατολικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 6 έως 21 βαθμούς.

Στην Πάτρα, βροχή αργά το απόγευμα.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές. Ο υδράργυρος από 3 έως 20 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, συννεφιά κατά περιόδους και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με τοπικές νεφώσεις, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 18 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ήλιος με λίγα σύννεφα, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ στα νότια και η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και από το απόγευμα παροδικές καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 4 έως 21 βαθμούς.

Στην Αττική, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές το βράδυ, ασθενείς άνεμοι και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics