Breaking News
23 Απριλίου 2019

Με εναλλαγές θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο, με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες να σημειώνονται κυρίως τις απογευματινές ώρες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τη Μ. Τρίτη και στα κεντρικά και βόρεια τη Μ. Πέμπτη.

 

Παράλληλα, ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά και νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 7 με 9 μποφόρ με σταδιακή μικρή εξασθένηση από την Τετάρτη, και στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο.

Πιο αναλυτικά, τη Μ. Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές ή όμβροι και η θερμοκρασία από 4 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρες βροχές και το θερμόμετρο από 10 έως 19 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, σκόνη, παροδικές βροχές και το απόγευμα καταιγίδες, νοτιοανατολικοί άνεμοι 7 με 9 μποφόρ και η θερμοκρασία από 7 έως 22 βαθμούς.

Στην Πάτρα, σκόνη και πρόσκαιρη βροχή τις απογευματινές ώρες.

Στην Πελοπόννησο, τοπικά αυξημένες νεφώσεις με παροδικές βροχές κυρίως στα ορεινά, σκόνη και ο υδράργυρος από 5 έως 22 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αραιή συννεφιά και η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με αραιές νεφώσεις, άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 21 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και στα βόρεια πρόσκαιρες βροχές, άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με βροχές ή όμβρους στα δυτικά και βόρεια κυρίως τμήματα. Ο υδράργυρος από 6 έως 21 βαθμούς.

Στην Αττική, τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές, ασθενείς ανατολικοί άνεμοι και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics