Breaking News
25 Απριλίου 2019

Με αρκετή σκόνη και αραιή συννεφιά θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο, ενώ τοπικές βροχές ή όμβροι θα σημειώνονται κυρίως τη Μ. Πέμπτη στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ με στροφή το Σάββατο σε βόρειους 3 με 5 μποφόρ, και στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με στροφή την Παρασκευή σε βόρειους με την ίδια ένταση.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Πιο αναλυτικά, τη Μ. Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως στα δυτικά το απόγευμα και η θερμοκρασία από 6 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά και πιθανή βροχή στα ορεινά. Το θερμόμετρο από 10 έως 24 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, σκόνη και παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές, νοτιοανατολικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ στο Ιόνιο και η θερμοκρασία από 7 έως 25 βαθμούς.

Στην Πάτρα, σκόνη και πρόσκαιρη βροχή.

Στην Πελοπόννησο, τοπικά αυξημένες νεφώσεις με παροδικές βροχές, σκόνη και ο υδράργυρος από 7 έως 24 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αραιή συννεφιά και η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές στην Κρήτη το απόγευμα, άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 13 έως 25 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ήλιος με τοπικές νεφώσεις, άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και ο υδράργυρος από 8 έως 24 βαθμούς.

Στην Αττική, τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους με ασθενείς βροχές τις απογευματινές ώρες, ασθενείς άνεμοι και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics