Breaking News
29 Απριλίου 2019

Οι δυο ομάδες που έπαιξαν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ του 2018 κυριαρχούν και το 2019 στη διοργάνωση.

 


Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

Τον Ιούνιο του 2018 έπαιξαν στην Γένοβα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την "οικοδέσποινα" Προ Ρέκο και κέρδισε για 2η φορά στην ιστορία του την κούπα, μετά από το 2002.

Η ομάδα του Πειραιά και αυτή της Γένοβα, η οποία έχει φέτος στον πάγκο της τον σπουδαίο Ράτκο Ρούντιτς, μια αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, έχουν προκριθεί στο Final-8 του Ανόβερο (6-8/6).

Στόχος τους είναι φυσικά ο τίτλος και το δείχνουν και στην ... κανονική περίοδο με τα ρεκόρ τους!

Οι δυο καλύτερες άμυνες!

Ο Ολυμπιακός και η Προ Ρέκο είναι οι μοναδικές ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ που έχουν δεχτεί λιγότερα από 100 γκολ σε 13 αγώνες.

Στην 1η θέση του σχετικού πίνακα είναι η ιταλική που έχει δεχτεί 91 (6,5 μ.ο) ενώ στη 2η είναι ο Ολυμπιακός που έχει "φάει" 93 και έχει μέσο όρο 7,1 γκολ ανά παιχνίδι.

Επίθεση... φωτιά

Η Προ Ρέκο η οποία έχει μπάτζετ που αγγίζει τα 4 εκ ευρώ έχει την καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης. Έχει πετύχει 176 το οποίο σημαίνει πως έχει μέσο όρο 13,6 ανά παιχνίδι.

Στη 2η θέση είναι η ρωσική Ντιναμό Μόσχας η οποία έχει 142 αλλά είναι εκτός Final-8 και στην 3η μαζί με τη Γιουγκ και τη Μπαρτσελονέτα που έχουν προκριθεί είναι ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Πειραιά έχει πετύχει 138 γκολ δηλαδή 10,6 ανά παιχνίδι!

Στο τέλος της χρονιάς τα ρεκόρ μπορεί να μην τα θυμάται κανείς αλλά στην διάρκεια τους δείχνουν την δυναμική των ομάδων!

Gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics