Breaking News
23 Μαΐου 2019

Με τοπικές νεφώσεις θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο διήμερο, ενώ πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας.

Το Σάββατο αναμένεται βελτίωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Παρασκευή.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και από το απόγευμα σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 7 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, βροχές ή καταιγίδες από το απόγευμα και το θερμόμετρο από 14 έως 28 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές στα ηπειρωτικά ορεινά το απόγευμα, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 8 έως 25 βαθμούς.

Στην Πάτρα, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με λίγα σύννεφα και ο υδράργυρος από 7 έως 27 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, παροδικές νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 23 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, αραιή συννεφιά κατά περιόδους πυκνότερη με τοπικές βροχές, άνεμοι βορείων και βαθμιαία δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 17 έως 26 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικά αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές, άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με νεφώσεις κατά περιόδους και το βράδυ σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 11 έως 30 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις και πιθανή βροχή το βράδυ, άνεμοι δυτικών και σταδιακά νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics