Breaking News
10 Ιουνίου 2019

Στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των

Πανελληνίων 2019
 προερχόμενοι από την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών.

Οι υποψήφιοι κλήθηκαν να μεταφράσουν κείμενο και να απαντήσουν σε μια σειρά ερωτήσεων βασισμένο σε αυτό. Δείτε παρακάτω αναλυτικά, τα θέματα στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2019 στα Αρχαία Ελληνικά.

Πανελλήνιες 2019: Τα θέματα στα Αρχαία Ελληνικά
Δείτε τα θέματα εδώ

Να σημειωθεί ότι την ίδια ώρα, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής εξετάστηκαν στα Μαθηματικά.

Πανελλήνιες 2019: Αυλαία με Εκθεση
Η αυλαία των Πανελληνίων 2019 για τους υποψηφίους των ΓΕΛ σηκώθηκε την περασμένη Παρασκευή με το μάθημα των Νέων Ελληνικών. Οι μαθητές κλήθηκαν να γράψουν έκθεση σχετικά με τη Δημοκρατία και τους Νέους και να απαντήσουν σε μια σειρά ερωτήσεων. Τα θέματα χαρακτηρίστηκαν βατά μεν, για καλά διαβασμένους δε και ήταν διαβαθμισμένης δυσκολίας. (Δείτε τις απαντήσεις για τα Νέα Ελληνικά στις Πανελλήνιες 2019).
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/panellinies-2019-ta-themata-ton-arhaion-ellinikon?utm_source=iefimerida.gr&utm_medium=os&utm_campaign=os_notification_2019

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics