Breaking News
10 Ιουνίου 2019

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Προεδρικό Μέγαρο στις 18.30 το απόγευμα της Δευτέρας 10/6, ζητώντας από τον ΠτΔ να προκηρύξει εκλογές:

 

«Όπως γνωρίζετε προτίθεμαι να ζητήσω τη διάλυση της Βουλής. Ηρθα σήμερα εδώ, δεδομένου ότι από την ημέρα των ευρωπαϊκών εκλογών έχουν δημιουργηθεί συνθήκες για μία παρατεταμένη προεκλογική περίοδο που θεωρώ ότι μπορεί να εγκυμονεί κινδύνους για την οικονομία. Δεδομένου δε ότι έχουμε μπει σε ενάρετο κύκλο ανάπτυξης αυτό θα σήμαινε ότι οι θυσίες και οι κόποι του ελληνικού λαού θα κινδύνευαν. Με αυτά τα δεδομένα σας ζητώ τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών για την ανανέωση της λαϊκής εντολής», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics