Breaking News
13 Ιουνίου 2019

Σημαντικές αποφάσεις έλαβε στην τελευταία του συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και τις κοινοποίησε στα σωματεία-μέλη.

Είναι αποφάσεις, που αφορούν στις διοργανώσεις της νέας περιόδου. Επίσης, η ομοσπονδία έβγαλε κι ένα προσχέδιο για το αγωνιστικό καλεντάρι 2019-2020 και το γνωστοποίησε στα σωματεία της για τον καλύτερο προγραμματισμό τους.

Η ανακοίνωση: Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, στη συνεδρίαση του 44 της 6-6-2019, έλαβε τις πιο κάτω αποφάσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020:

i. Ηλικιακά πρωταθλήματα εφήβων-νεανίδων και παίδων-κορασίδων:

1. Διεξαγωγή του ομαδικού αγωνίσματος σε προκριματική φάση

2. Οι προκριματικές φάσεις ομαδικού και ατομικού θα διεξάγονται στο ίδιο Σαββατοκύριακο (τη μια μέρα τα ομαδικά και την άλλη τα ατομικά, ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών)

3. Στα προκριματικά του ατομικού, στη φάση των ομίλων, θα συγκροτούνται όμιλοι των 4ων και κατ' εξαίρεση των τριών και θα προκρίνονται στη β φάση των αγώνων οι 2 πρώτοι.

4. Στα προκριματικά του ομαδικού, στη φάση των ομίλων, θα συγκροτούνται όμιλοι των 3ων και κατ' εξαίρεση των 4ων και θα προκρίνονται στη β’ φάση των αγώνων οι πρώτοι.

5. Οι τελικές φάσεις ομαδικών και ατομικών αγωνισμάτων θα διεξαχθούν σε διαφορετικά Σαββατοκύριακα

6. Μειώνεται ο αριθμός των Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων, θα διεξαχθούν: 3 στην Αττική- 5 στη Βόρεια Ελλάδα- 2 στη Νότια Ελλάδα

6 + Το ΠΠ Παμπαίδων-Παγκορασίδων παραμένει ως έχει.

ii. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών:

7. Αυξάνεται ο αριθμός των προκρινόμενων:

 στους άνδρες από 38 σε 56 και στις γυναίκες από 26 σε 32.

 Αλλάζει το σύστημα πρόκρισης: θα προκριθούν οι 8 πρώτοι άνδρες του RL και οι 6 πρώτες γυναίκες απευθείας στο κυρίως ταμπλό της τελικής φάσης,

 Οι θέσεις 9-16 των ανδρών και οι 7-12 των γυναικών θα προκριθούν απευθείας στο ταμπλό νοκ άουτ της προκριματικής φάσης (seeding list) .

 Παράβολο συμμετοχής 20€ ανά αθλητή αθλήτρια

 ΟΙ πρώτοι 16 άνδρες και στις πρώτες 8 γυναίκες, του τελικού του απλού αγωνίσματος, θα λάβουν αποζημίωση ποσού 150€.

iii. Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α1 και Α2 Εθνικών Κατηγοριών:

8. Οι αγώνες θα διεξαχθούν συγκεντρωτικά, σε διάφορες έδρες -τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένου του ΣΕΦ.

iv. Παράβολα συμμετοχής:

Α1: 250€ ανά ομάδα

Α2: 150€ ανά ομάδα

Β Εθνική: 80€ ανά ομάδα

Τοπικά: 80€ ανά ομάδα

Αναπτυξιακά: 25€

Ανδρών-Γυναικών: 20€

Ηλικιακά: 10€

Γενικό Παράβολο: 50€

Θεώρηση Δελτίου: 6€

Έκδοση Δελτίου: 10€

v. Παράβολα μη συμμετοχής:

Α1: 250€ ανά ομάδα

Α2: 150€ ανά ομάδα

Β Εθνική: 80€ ανά ομάδα

Τοπικά: 80€ ανά ομάδα

Ηλικιακά: 40€ ανά ομάδα

Ατομικά: 8€ ανά αθλητή

ΠΡΟΩΡΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΟΠΕΝ ΓΙΑ ΓΚΙΩΝΗ ΚΑΙ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟ

Ο Παναγιώτης Γκιώνης και ο Γιάννης Σγουρόπουλος έζησαν άμεσα τον πολύ ψηλό βαθμό δυσκολίας στο ιαπωνικό όπεν, που γίνεται στο Σαπόρο. Έμειναν έξω από τη συνέχεια από τα πρώτα τους παιχνίδια στους προκριματικούς γύρους. Ο Γκιώνης είχε περάσει χωρίς αγώνα στον 2ο προκριματικό γύρο κι έμεινε εκεί, ενώ ο Σγουρόπουλος έχασε στον 1ο προκριματικό γύρο (σ.σ. των «128»).

Ο Γκιώνης είχε byeστον 1ο γύρο των προκριματικών και ηττήθηκε αμέσως μετά. Για τον προκριματικό γύρο των «64» το νούμερο 54 της παγκόσμιας κατάταξης του Ιουνίου κάμφθηκε σε ισορροπημένο ματς από τον Πενγκ Βανγκ Βέι με 4-3 σετ. Ο αθλητής από την κινεζική Ταϊπέι είναι στο νούμερο 144 του κόσμου. Ο Έλληνας αμυντικός πήρε το 1ο σετ στην παράταση, αργότερα έχασε τρία στη σειρά, ισοφάρισε σε 3-3 και λύγισε στο καθοριστικό 7ο σετ (14-12, 8-11, 8-11, 6-11, 11-6, 11-3, 8-11).

Άμεσα γνώρισε τον αποκλεισμό στο απλό ανδρών του ισχυρού World Tour της Ιαπωνίας και ο Γιάννης Σγουρόπουλος. Στον 1ο προκριματικό γύρο των αγώνων στο Σαπόρο κάμφθηκε με 4-0 σετ από τον… οικοδεσπότη Κοχέι Σάμπε (Νο 215 στην παγκόσμια κατάταξη). Ήταν πολύ πιεστικός στα δύο πρώτα σετ, μάλιστα στο 2ο προηγήθηκε με δύο πόντους και είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά στο τέλος ηττήθηκε με βαρύ σκορ. Γενικά δεν είχε καλή απόδοση ο πρωταθλητής Ευρώπης Νέων ανδρών, αντιμετώπισε δυσκολίες στην υποδοχή κι έχασε πολλές επιθέσεις (7-11, 9-11, 5-11, 5-11). Την Πέμπτη οι πρωταθλητές μας παίζουν στα προκριματικά του διπλού.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics