Breaking News
20 Ιουνίου 2019

Με παροδικές νεφώσεις κατά τόπους θα κυλήσει ο καιρός και την Πέμπτη, ενώ τοπικές βροχές ή καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά τμήματα.

Την Παρασκευή τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στα ορεινά, ενώ το Σάββατο αναμένεται βελτίωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Παρασκευή και το Σάββατο.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στη Μακεδονία. Η θερμοκρασία από 13 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως το απόγευμα. Το ερμόμετρο από 20 έως 31 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπική συννεφιά στα ηπειρωτικά και παροδικές βροχές ή καταιγίδες στα ορεινά το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 15 έως 33 βαθμούς.

Στην Πάτρα, ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως το απόγευμα στα βόρεια ορεινά. Ο υδράργυρος από 14 έως 33 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 29 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 21 έως 30 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, άνεμοι από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ στα νότια και η θερμοκρασία έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Ο υδράργυρος από 18 έως 34 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά και το απόγευμα τοπικές βροχές ή καταιγίδες, ασθενείς άνεμοι και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics