Breaking News
21 Ιουνίου 2019

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Βρετανία, καθώς βγήκε στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει τον βουλευτή των Τόρις και υπουργό Μαρκ Φιλντ, να αρπάζει από τον σβέρκο μία διαδηλώτρια της Greenpeace σε εκδήλωση προκειμένου να την βγάλει από την αίθουσα.

 

Το γύρο του κόσμου κάνει βίντεο που δείχνει τον Βρετανό βουλευτή των Συντηρητικών, Μαρκ Φιλντ, να αρπάζει από τον σβέρκο τη διαδηλώτρια της Greenpeace Χάνα Μάρτιν, προκαλώντας κύμα αντιδράσεων.

Σύμφωνα με την Daily mail, το περιστατικό συνέβη σε δείπνο με καλεσμένους σημαντικούς οικονομικούς παράγοντες από το Σίτι του Λονδίνου, που πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ στο επιβλητικό Mansion House.

Το επεισόδιο σημειώθηκε όταν διαδηλώτριες της Greenpeace εισέβαλαν, φορώντας κόκκινες τουαλέτες, στο ετήσιο δείπνο Bankers and Merchants, λίγο πριν ξεκινήσει η προγραμματισμένη ομιλία του Φίλιπ Χάμοντ σχετικά με την κατάσταση της βρετανικής οικονομίας.

Ο Μαρκ Φιλντ (που κατέχει και τη θέση του υπουργού Ασίας και Ειρηνικού στο Φόρεϊν Όφις) εμφανίζεται να σταματά την διαδηλώτρια της Greenpeace, σπρώχνοντάς την πάνω σε μια κολόνα. Βρετανία

Μάλιστα, αφού αρπάζει την γυναίκα ακούγεται να λέει «μπορείτε να βγάλετε έξω αυτό το άτομο;».

Eκείνη, ενώ την τραβολογάει ο βουλευτής, το μόνο που προλαβαίνει να πει είναι «κάνουμε ειρηνική διαμαρτυρία».

Η δημοσιοποίηση του βίντεο και η έκταση που πήρε το θέμα, προκάλεσαν και την κυβέρνηση της Βρετανίας να θέσει σε διαθεσιμότητα τον υφυπουργό.

Εκπρόσωπος της Downing Street δήλωσε ότι, «η πρωθυπουργός βρίσκει πολύ ανησυχητικό το περιστατικό. Η Αστυνομία ήδη αναζητεί αναφορές για το ζήτημα και ο Μαρκ Φιλντ αναφέρθηκε στο υπουργικό συμβούλιο και στους Συντηρητικούς. Θα τεθεί σε διαθεσιμότητα, όσο διαρκούν οι έρευνες».

SPORTIME.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics